P.S.....

30. října 2007 v 21:49 | niki |  P.S

P.S.

P.S. byla hudební skupina hrající punk a hardcore. Byla založena v roce 1986 a několikrát přerušila svoji činnost, naposledy v roce 2004. Volným pokračováním P.S. je skupina Living Pudding.

Sestava (2003)

  • David "Kratos" Bartoš - zpěv
  • Zdeněk Petr - kytara, zpěv
  • Jan Čejka - baskytara
  • Aleš Mrštík - bicí
Bývalí členové: Jan Jukl (kytara, 2/86-88); Václav Girsa (kytara, 2/86-?); Jaroslav Barabáš (kytara, 1990-93); Petr Štěpánek (kytara); Jaroslav "Wonid" Cvach (baskytara, zpěv, 1987-88, 1990-cca 11/98); Robert Vlček (bicí, 2/86-88); Milan Szanto (bicí, 1990-92); Jan Hladík (bicí, 1992)

Albová diskografie

  • Battle For The Elevator - 1998 (Pancor)
  • Hele - 2002 (Pohoda Records)
Dema:
  • "V oslovských lavicích" (1988)
  • "Krásnej den" (1992)
  • "P.S." (1993)
  • "The Best Of P.S." (1994)
  • "Třeba takhle …" (1995)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama